Kerstens en Voeten


Bredaseweg 255 4705 RN Roosendaal
0165534222 Klik om te bellen

Over Kerstens en Voeten

Al ruim 60 jaar zijn wij een begrip in Roosendaal en omstreken in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van bos- tuin- en park- machines en onderdelen. Door onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat wij u kunnen voorzien van een goed en betrouwbaar aankoopadvies.

Zo vindt u bij ons tuinmachines en tuingereedschap voor zowel professioneel als particulier gebruik  van grote merken als Husqvarna, Iseki, Stiga, Meclean, Eliet, McCulloch, Gardena, etc.
Wij zijn al bijna 15 jaar de officiële  Husqvarna specialist van West-Brabant. Door ons uitgebreide assortiment tuinmateriaal, grasmaaiers, robotmaaiers bosbouw, outdoor, tuingereedschap,  werkkleding, werkschoenen & klimmaterialen zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers.
Wij zijn expert in de aanleg, onderhoud en reparatie van robotmaaiers. Zelfs bij zeer ingewikkelde en complexe grasvelden in tuinen is het mogelijk om uw u volledig te ontzorgen bij het maaien van uw gras.

Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.

Onze professionele medewerkers ontvangen u graag bij ons in de showroom, Wij zijn ervan overtuigd dat wij altijd de beste oplossing hebben voor uw probleem. Tevens geven wij bij elke machine de juiste instructies met betrekking tot uw veiligheid, werktechniek en onderhoud.

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf. De koffie staat klaar!

Assortiment

Tuingereedschap
Vijvers

Onze locatie

Kerstens en Voeten


Bredaseweg 255 4705 RN Roosendaal
0165534222 Klik om te bellen