Kuhlkamp Buitenhout


De Pol 6 7581 CZ Losser
0535382789 Klik om te bellen

Over Kuhlkamp Buitenhout

Kuhlkamp Buitenhout is al 50 jaar een begrip als het gaat om hout en houtproducten voor buiten. Hout is een mooi product dat voor veel toepassingen te gebruiken is. U kunt bij ons terecht voor zowel losse planken en palen alsook voor complete producten. Hierbij kunt u kiezen uit diverse houtsoorten zoals geïmpregneerd hout, modiwood, hardhout, robinia, eiken en kastanje.

Echter Kuhlkamp is veel meer dan hout. In de loop der jaren zij wij uitgegroeid van een houthandel in een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige producten levert om tuin en terras aan te kleden. En dat niet alleen vanuit de fysieke vestiging in Losser maar ook online via de webshop, waarvan het assortiment nog steeds groeit. Ook zijn we gespecialiseerd in (houten) speeltoestellen voor de particuliere en professionele markt en leveren we exclusieve buitenmeubelen en accessoires

DRIE BEDRIJFSONDERDELEN

Kuhlkamp bestaat uit drie bedrijfsonderdelen: Buitenhout, Buitenspelen en Buitendesign & Wellness. De core business is tuinhout. Denk aan planken, palen, schuttingen, overkappingen, tuinhuisjes en speeltoestellen voor in de achtertuin. Naast particulieren hebben we ook veel hoveniers uit de regio als klant. Voor Buitenspelen leveren we aan de professionele markt: scholen, gemeenten, recreatiebranche, kinderdagverblijven, horeca etc. In 2008 zijn wij gestart met Buitendesign & Wellness. In deze categorie valt het meer exclusieve buitenmeubilair van topmerken zoals Borek, Cane-line en Royal Botania. Bovendien zijn wij importeur van Canadese jacuzzi’s van het merk Beachcomber Hot Tubs.


MEEDENKEN MET DE KLANT


Naast de hoogste kwaliteit in producten, gaan wij ook voor de beste service. We willen niet alleen dozen schuiven. Als onze medewerkers het idee hebben dat er iets niet klopt bij een bestelling, vragen wij het altijd even na bij de klant. In veel gevallen is dat terecht en wordt alles nog op tijd rechtgezet. Dat stukje meedenken met de klant is iets waarin wij ons willen onderscheiden.

MEER WINKELBEZOEK DOOR DE WEBSHOP


Meedenken met de klant gebeurt niet alleen in de fysieke winkel, maar ook online. We merken dat er steeds makkelijker online besteld wordt en de webshoporders komen uit heel Nederland. Hiervan profiteert ook de fysieke winkel, bijna dagelijks ontvangen wij bezoekers uit alle delen van Nederland. Die kijken eerst op de website en komen daarna naar de winkel in Losser. Een mooi voorbeeld van hoe online en offline elkaar versterken!

Foto's

Douglas overkapping met bergruimte

Kuhlkamp Buitenhout in het kort

Assortiment

Terrasverwarming, barbecues, overkappingen, kunstgras, houten bloembakken, schoonloopmatten, speeltoestellen
Tuinhout
Tuinhuizen
Tuinmeubels
Tuinverlichting

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Kuhlkamp Buitenhout


De Pol 6 7581 CZ Losser
0535382789 Klik om te bellen