Mabo Boomkwekerijen


Achterstraat 12 6668 AA Randwijk
0488491271 Klik om te bellen

Over Mabo Boomkwekerijen

Mabo Boomkwekerij werkt met een team van enkele medewerkers. Die verschillen in leeftijden van jong naar ervaren, over dit team zijn taken verdeeld in de kwekerij zowel op het kantoor. Verder staan wij als team voor een optimale kwaliteit. Een goede service en wat tegenwoordig bijna onmisbaar is à een snelle levering op het juiste moment, waar dan ook in Nederland.

Ons bedrijf heeft twee specialisaties, volle-grond  laan- en sierboomteelt en containerteelt (potcultures) alles bij elkaar een 20Ha groot. In de containerteelt hebben wij ons weer gespecialiseerd in vormbomen, grotere aantallen in een breed sortiment.

Wij planten in de vollegrond elk jaar 20.000 bomen , die wij afleveren als twee keer verplante bomen in de maten 6/8 t/m 12/14 cm. Verder planten we ook 5.000 jonge bomen elk jaar, die wij doorkweken als drie keer verplante bomen, deze zijn verkoopbaar in de maten 12/14 tot 30 cm stamomvang. In container planten wij ook nog een paar duizend jonge bomen met daarnaast ook nog enkele duizenden vormbomen.

Mabo Boomkwekerijen heeft een breed en zeer exclusief assortiment vormbomen in teeltzakken. De vormbomen worden 1 jaar in vorm gekweekt in speciale teeltzakken, daarna zijn de bomen geschikt voor uitlevering.

De vollegrondsteelt van Mabo Boomkwekerijen bestaat uit een breed en zeer exclusief assortiment laan- sier- park- en vruchtbomen. Vanuit de volle grond zijn we flexibel met het maken van vers uitgeleide vormbomen.

Foto's

Dakplatanen

Mabo Boomkwekerijen in het kort

Assortiment

Planten
Vormbomen

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Mabo Boomkwekerijen


Achterstraat 12 6668 AA Randwijk
0488491271 Klik om te bellen