De Groene Sector 2012


Op 10, 11 en 12 januari 2012 vormt Evenementenhal Hardenberg voor de 13e keer het hart van de groene branche tijdens De Groene Sector Vakbeurs!

?

Alle facetten rondom de groene sector zijn bijeen bijeengebracht op één locatie. Verdeeld over 6 hallen staan bedrijven gericht op u als hovenier klein- en groot groen, boomkwekerijen, tuincentra, gemeente groenvoorzieningen en tuin- en landschapsarchitecten.

Het nieuwe jaar is begonnen en dat biedt weer volop kansen. De Groene Sector Vakbeurs is al jaren lang een vast begrip waarmee het jaar in de groene branche afgetrapt wordt. 240 exposanten verdeeld over zes beurshallen staan op 10, 11 en 12 januari 2012 voor u klaar.

De Groene Sector is een beurs met een enorme traditie. Een beurs met een duidelijk hart ook. Planten en bomen staan er helemaal centraal, maar ook materieel, machines, inrichtingsmaterialen als verlichting of bestrating of hout. Dat is de harde kern van het vak en van de beurs, min of meer. Daaromheen zitten de segmenten die ook om aandacht vragen. Decoratieve tuinproducten bijvoorbeeld. Of duurzame producten. En denk aan verwante terreinen zoals dakbegroening, speeltuinen, graftechniek. De sector verandert onophoudelijk en dan verandert het concept en het aandachtveld van de beurs vanzelf mee.

Heeft u interesse om deel te nemen aan De Groene Sector Vakbeurs 2012 of heeft u interesse om de vakbeurs te bezoeken? Neemt u dan vrijblijvend contact op met de beursorganisator.

 

Voor meer informatie; http://www.evenementenhal.nl/hardenberg/beurzen/view/109/de-groene-sector-vakbeurs-2012

 

Groene sector


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via tuinwinkel-info.nl