Steenstore© Van den Dool


Kralingseweg 420 3066 RD Rotterdam
0102020117 Klik om te bellen

Over Steenstore© Van den Dool

Steenstore© | Van den Dool

Van den Dool tuinmaterialen 010-2020117
Kralingseweg 420
3066 RD Rotterdam

Steenstore© | Van den Dool is leverancier van sierbestrating (beton, natuursteen, gebakken), projectbestrating, betonwaren, natuursteen en tuinhout en levert aan particulieren, hoveniers en straatmakers. Een compleet assortiment, gunstige prijzen, rechtstreekse inkoop bij de fabrieken, levering volgens afspraak en transport met eigen vervoer, dat zijn onze sterkste punten.

Onze leveranciers

Uit het aanbod van onze leveranciers zoals RedSun, Excluton, TuinVisie, Lightpro en diverse andere fabrieken hebben wij met zorg de mooiste en meest gangbare producten geselecteerd en zo een compleet assortiment voor u samengesteld. Met onze “hof”leveranciers hebben wij een goede relatie. Dit vertaalt zich in de kwaliteit van de leveringen en de service en ook in de prijsstelling. Bovendien zorgt dit ervoor dat u als klant zo snel mogelijk profiteert van vernieuwingen in hun assortiment.

U ziet het: korte lijnen leveren voor iedereen voordeel op.

Het assortiment

Voor de bestrating van terrassen, opritten en paden, pleinen en parkeerplaatsen is er voor elke situatie wel iets bruikbaars te vinden. Ons assortiment omvat een grote variatie in (tuin)stenen zoals terrastegels, straattegels, natuursteen tegels, straatklinkers, getrommelde klinkers, kleurvaste klinkers, gebakken klinkers en wildverbanden. En een grote diversiteit aan betonwaren zoals opsluitbanden, palissade banden, betonbielzen en stapelstenen/ muurblokken.

Ook voor de aankleding van uw tuin met tuinschermen of sierartikelen kunnen wij u van dienst zijn. Daarvoor hebben wij onder andere siergrind, natuursteen en een assortiment tuinhout (waaronder schermen, planken en palen) en diverse aanverwante producten.

Daarnaast verkopen wij onderhoudsproducten van WS All products. Verlichting voor de tuin van Lightpro, Steenlijm en voegmiddel van Simson en Parabond hovenierskit.

Onze afnemers

Onze afnemers zijn doe-het-zelvers, straatmakers en hoveniers, die uit het uitgebreide assortiment voor vrijwel elke toepassing een goede keuze kunnen maken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

Van maart t/m oktober van 8.00 tot 18.00 uur.

Van november t/m februari van 8.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag

Van maart t/m oktober van 8.00 tot 17.00 uur.

Van november t/m februari van 9.00 tot 15.00 uur.

Geen koopavond

Zon- en feestdagen altijd gesloten.

Bijzondere omstandigheden worden zoveel als mogelijk op onze website vermeld.

Uitgebreidere informatie

Uitgebreidere informatie over ons bedrijf en onze producten vindt u op onze website. Daarop worden ook regelmatig nieuwsberichten geplaatst en vindt u onder andere adressen voor het laten aanleggen van uw tuin. Een belangrijke bron van productinformatie zijn ook de diverse productbladen op de geshowde materialen. En bovenal kunnen wij u bij vragen altijd persoonlijk informeren.

Steenstore© Van den Dool in het kort

Assortiment

Grind, zand, grond, etc.
Tegels
Tuinhout
Tuinhuizen
Tuinverlichting

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Steenstore© Van den Dool


Kralingseweg 420 3066 RD Rotterdam
0102020117 Klik om te bellen