tuincentrum en kwekerij De Triemen


De Triemen 5A 9296 MB Triemen
0511441562 Klik om te bellen

Tuinplanten
Advies
Eigen kwekerij

Over tuincentrum en kwekerij De Triemen

Tuincentrum de Triemen is een kleinschalig tuincentrum in Friesland gespecialiseerd in eigen gekweekte fruitbomen, tuinplanten, vaste planten, sierheesters, bodembedekkers en hortensiaplanten en natuurlijke afscheidingen van kastanjehout.

Ook voor een op maat gemaakt beplantingsplan, tuinaanleg en tuinonderhoud bent u bij tuincentrum en kwekerij de Triemen op het juiste adres.

Tuincentrum en kwekerij de Triemen is een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar mooie tuinplanten, bomen en struiken voor de tuin.

Daar veel planten rechtstreeks van eigen kwekerij komen, kunnen we ze voor vriendelijke prijs aanbieden. Het zijn planten welke onder natuurlijke omstandigheden zijn gekweekt. Hebben we een bepaalde plant, aantal of maat niet, dan kunnen we het rechtstreeks bestellen bij ons netwerk van collega kwekers uit Nederland en België. Doordat er geen sprake is van meerdere transportbewegingen of meerdere handelaren, zijn deze ook wederom prettig geprijsd.

Indien gewenst maken we een gratis beplantingsplan, zodat de beplanting in de tuin goed aansluit bij uw wensen en passend voor uw tuin. Welke een samenhangend geheel is wat jaarrond wat te bieden heeft.

Foto's

Veel planten, heesters, hagen, tuinplanten, Hedera ets van eigen kwekerij

tuincentrum en kwekerij De Triemen in het kort

Assortiment

Bloemen
Planten
Tuinhout
Vijvers

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

tuincentrum en kwekerij De Triemen


De Triemen 5A 9296 MB Triemen
0511441562 Klik om te bellen